Score

Pakistan fast bowler Junaid Khan pick- ‘Virat Kohli or Babar Azam?, IPL or PSL?’

Junaid wants to do politics like Imran

The left-arm pacer from Pakistan, Junaid Khan has represented his nation in all three formats of the game. He made his international debut in the only T20I game against West Indies at the Gros Islet on April 21, 2011.

After his debut, the latter went on to play 9 T20Is, 76 ODIs, and 22 Tests for his nation and bagged 179 wickets to his name. The 31-year-old had the big moment in his life when he dismissed Virat Kohli during the historical ODI series against their arch-rivals, India, in 2012.

Also Read - Archer out of New Zealand Tests

But due to back to back injuries, Junaid Khan had to stay away from his team including the mega event ICC World Cup 2015. His last appearance for his nation was in the 4th ODI against England at Nottingham in 2019. Junaid Khan is currently taking part in domestic leagues like PSL and a few others.

However, the left-hander has grabbed the headlines in a recent interview about the Indian skipper Virat Kohli and Pakistan’s Babar Azam. He had been asked to pick the best between these two cricketers. In addition to that, he revealed the best league between IPL and PSL.

Here is the Q&A session with Junaid Khan:

Question 1 – If not a cricketer, what would you be?

Answer – A businessman

Question 2 – One best batsman you liked getting out?

Answer – Virender Sehwag

Question 3 – How do you rate Babar Azam and Virat Kohli?

Answer – In my opinion at this point both are outstanding

Question 4 – All-time favorite bowler?

Answer – Wasim Akram

Question 5 – Best Pakistan bowler currently?

Answer – To the best of my memory and as much I can recall, Shaheen Afridi and Hasan Ali are two names in my mind

Question 6 – One cricket rule that you would like to change?

Answer – In one-day cricket, after 30-32 overs old balls used to be given. That rule should be re-introduced. It helps in reverse swing and we should have one ball only.

Question 7 – Jasprit Bumrah or Pat Cummins, pick one?

Answer – Jasprit Bumrah

Question 8 – IPL or PSL, you like?

Answer – PSL, being a Pakistani

Question 9 – Favourite holiday destination?

Answer – I mostly like to go to a destination within Pakistan itself

Question 10 – Any unfulfilled wish?

Answer – I wanted Almighty Allah to give me a daughter. Rest all my wishes are fulfilled.

Related Articles

Babar Azam reveals what Shaheen Afridi told him after castling him in PSL 2021

Babar Azam picks Kane Williamson’s cover drive as his favourite shot

Uncapped Azam Khan named in Pakistan squad

Pakistan captain Babar Azam to talk to Amir about the latter’s retirement

Shoaib Malik accuses Pakistan Cricket Board of nepotism